Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

22. augusta 2012, pravdazvitazi, Nezaradené

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia.

 

Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým bačom stať. To je trochu zložitejšie, ale dá sa to. Tým akože viac premýšľajúcim ovciam predhodíte cez média nejakú tému, ktorá zakryje všetko podstatné pre Vás. Hovorí sa tomu, že z viac inteligentnej ovce urobíte vola -). Kedže väčšina volov na Slovensku je kastrovaných, tak ich sila je obdobná silám oviec. Zabľačia a to je tak asi všetko.

 

Na Slovensku sa vždy nájde nejaká mediálna blbosť, ktorá ovce aj volov zaujme tak, že strihanie, dojenie a následná porážka vládou považujú za blaho svojho života.

 

Posledné kauzy, ktoré ovplyvňujú život oviec a volov a umožňujú vláde ich strihať, dojiť a následne dať na porážku sú:

 

– Mello a Belize

– Hedviga a psychiatria

– Pláž 33

– DDD a Markíza

– Varehovi lykožrúti a DPH

 

a úplne najnovšia: Exministrov Miklósa a Izáka obvinili, že nezastavili lykožrúta

 

Bývalí ministri životného prostredia László Miklós z SMK a Jaroslav Izák z SNS sú od minulého týždňa obvinení zo zločinu ohrozenia a poškodenia životného prostredia, Izák aj z marenia úlohy verejným činiteľom.

 

Ako vidno, všetko sú to kauzy, ktoré prekryjú to, že ovciam a volom sa zvýšia dane, odvody, znížia príspevky, sťaží podnikanie, zavedú sa bezhotovstné platby nad 5000 eur a podobné veci, ktoré umôžnia ľahšie strihanie a dojenie oviec a volov.

 

Taký je život oviec a volov na Slovensku. Pasú sa, pasú a nakoniec skončia na porážke.

 

Zaslúžia si však ovce a kastrované voly niečo iné?

 

Nie, to je proste údel oviec a volov na Slovensku.

 

Pásť sa, žrať, srať, nechať sa podojiť a skapať na porážku (pred dôchodkom njalepšie) -)

 

Bača vždy najlepšie vie, čo je pre slovenské ovečky najlepšie -) a preto aj posledná kauza s lykožrútom, ktorá prekrýva iné podstatné úniky -)

 

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/exministrov-miklosa-a-izaka-obvinili-ze-nezastavili-lykozruta-pst-/sk_domace.asp?c=A120822_081728_sk_domace_p23#ixzz24GIjGfbF