Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21. augusta 2012, pravdazvitazi, Nezaradené

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -)

 


 

 

Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by mali možno aj trestne stíhať, lebo podnecuje k násiliu.

 

Násilie nikto nechce, nesúhlasím s násilím, lebo ak sa začne používať na Slovensku, tak potom je nám vzorom Európska únia, alebo Gambia v Afrike, kde idú robiť toto:

 

Gambie popraví do poloviny září všechny odsouzence k trestu smrti. V projevu to prohlásil autoritářský prezident malé západoafrické země Yahya Jammeh s tím, že popravy jsou nezbytné k potlačení kriminality a terorismu, které ohrožují stabilitu země.

 

Plukovník v záloze dodal, že zločiny, jako je loupení, pašování drog či jejich nelegální užívání, homosexualita, vražda, terorismus a další podvratné aktivity proti státu a jeho lidu, nebudou tolerovány.

 

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/v-gambii-rostou-sibenice-popravi-tam-vsechny-odsouzence-k-trestu-smrti-1nq-/zahranicni.aspx?c=A120821_092341_zahranicni_ipl