Založ si blog

Mikloš z modrej SdKu na červené súkno

nemusel útočiť ako býk. Mikloš nie je býk, ktorého občania dráždili červeným súknom a on na nich preto útočil ako na videju:



 

 

Mikloš útočil na občanov aj bez červeného súkna. Mikloš sa síce odvolával na niečo červené ale napiek tomu neútočil na červených komunistov, ktorí prezliekli kabáty a sú/boli s ním v SDKÚ ale útočil a ničil slušných občanov a podporoval Gorily a súkmeňovcov zo skupinky Bilderberg.

 

Vyčítajú mi, že útočím na Mikloša len a SDKuúúú.

 

Nie, neútočím na Mikloša a spol..

 

Len upozorňujem na prechmaty, klamstvá a podvody a aj SDKúúú a Mikloša počas obdobia ich vládnutia. Nesmieme na tieto svinstvá nikdy zabudnúť. Tak ako sa nesmie zabudnúť na vraždy, teror a rozkrádačky počas mečiarových vlád.

 

Lebo na to sa nesmie zabúdať. Na vlastizradcov nesmieme zabudnúť.

Dzurinda, Mikloš a spol. napísali čierne knihy o Mečiarovi a spol. a rýchlo na nich aj zabudli. Už vtedy bolo zréjme, že rozdiel medzi zlodejmi, klamármi, podvodníkmi a vlastizradcami je minimálny.

Snáď bol rozdiel iba vo farbe a tom, že SDKú pôsobila a pôsobí sofistikovanejšie.


 

Až raz príde súdny deň, vlastizradcovia budú pred súdom súdení a keď bude súd spravodlivý, tak budú aj odsúdení,

 

lebo

pravdazvíťazí!


Urazení, že som vás nazval ovcami

22.08.2012

a hneď som utŕžil spŕšku nadávok a anonymných mailov. Aké typické slovenské. Anonymné maily s nadávkami po prečítaní si: Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte Namiesto zamyslenia sa, že prečo, som sa dočkal urážok, nadávok a všetko anonymne. Ta i tak še dá. Ani jeden sa nepredstavil a vecne sa neohradil. Takže trvám na to, že [...]

Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

22.08.2012

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia. Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým [...]

Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21.08.2012

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -) Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by [...]

Dušan Lehotský, učiteľ, tréner atletiky

Vychoval viacerých majstrov ČSSR v atletike: Na školských pretekoch som len čumel. Keď to takto pôjde ďalej, v tridsiatke budú o barlách

29.04.2024 00:00

Dušan Lehotský v Levoči učil telocvik a viedol mladých športovcov 44 rokov.

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

pravdazvitazi

o ekonómii, politike, olympiáde, neprispôsobivých, Slovensku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44795x
Priemerná čítanosť článkov: 2800x

Autor blogu

Kategórie

Archív