Fizík ako spasiteľ Luníka 9 a Smer bude za epidémiu zodpovedný

20. augusta 2012, pravdazvitazi, Nezaradené

Predseda Parlamentu Rómov Ladislav Fízik žiada dohliadať na zdravotnú situáciu na košickom sídlisku Luník IX. Pán Fizík už niekoľkokrát sa staval do role spasiteľa. Naposledy ako je vidno na známom videju kovbojov z Košíc vyzýval svojich Rómov, aby kričali, že sú hladní a chcú pracovať.

 


 

Teraz pre zmenu pán Fízik uvádza, že „ide najmä o deti, ktoré vyhľadávajú vodu stojatú a pijú vodu z potoka, ktorý je kontaminovaný“. Ak je pravda, čo tvrdí pán Fizík, hrozí v Košiciach vážny problém. A za ten problém – prípadnú epidémiu bude zodpovedný čelný predstaviteľ Smeru primátor Košíc, ktorý asi prikázal zastaviť Rómom vodu.

 

Nie žeby som nejako mimoriadne fandil pánovi Fizíkovi a Rómom z Luníka 9, ale kedz vypukne epidémia v totich horúčavoch ta nepomôžu ani kofboji, ktorí lenom a lenom vyvolavajú protirasistické vášne a še vežú sa na vlne protirómskych nálad jak vidno na videju:

 

 


 

 

 

 

še mi neľubi jak dakto zneužíva Rómov, a jak vidno zneužíva ich Smer, Kotleba i košicki kofboji

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/fizik-ziada-dohlad-nad-zdravim-kosickych-romov-z-lunika-pil-/sk_domace.asp?c=A120820_145819_sk_domace_p12#ixzz246W1jPG0