Člen SDKúúú: Ďakujem, úplatky beriem!

18. augusta 2012, pravdazvitazi, Nezaradené

Nosiť odznak proti korupcii “Ďakujem, úplatky neberiem!” lekári nemusia -) a ani nechcú -)

O začiatku kampane informovalo Lekárske odborové združenie v pondelok. Veľký záujem zo strany lekárov zatiaľ necítiť. V piatok boli na zozname  desiati košickí lekári. Z celkového celoslovenského počtu 5–tisíc lekárov  sa ich prihlásilo 90.

 

V nenosení odzankov proti korupcii lekárov podporuje aj kresťansky orientovaný pravicový politik z Košíc, ktorý sa zaoberá zdravotníctvom a ktorý ako neurochirurg má vyvinutý zmysel pre detaily, čo využíva vo svojej politickej práci a je ním pán Viliam Novotný (SDKÚ), ktorý nepripisuje kampani výrazný zmysel.

 

Viliam N. zastáva názor, že „nebrať a byť poctivý musí mať človek v hlave, nie na odznaku“.

 

Čítajte viac: http://kosice.korzar.sme.sk/c/6500889/odznak-si-pripnu-desiati-kosicki-lekari.html#ixzz23uHWCirx

 

Heslo pána Viliama N.: „nebrať a byť poctivý musí mať človek v hlave, nie na odznaku“, by si mohli zobrať k srdcu aj iní členovia SDKúúú, najmä tí čo vytunelovali Branisko, rozkradli Slovensko a predali do zahraničia všetko, čo sa len dalo predať a sihli to predať.

 

Ak by totiž za X rokov vlády SDKúúú nekradlo, tak čierna diera zdravotníctva by už bola biela a čistá ako lekársky biely plášť Viliama N., na ktorom nesvieti odznak “Ďakujem, úplatky neberiem!”.

 


 

 

Viliam totiž biely plášť už nenosí, nahradil ho politickým modrým SDKU oblekom a vyznelo by naozaj neskutočne bizarne a dosť nepravdivo, ak by vysoký člen SDKU nosil do slovenského parlamentu na obleku odznak “Ďakujem, úplatky neberiem!”.

 

Na vysokého člena SDKU by sa istotne viac hodil odznak s heslom: “Ďakujem, úplatky beriem!”. To by vyznelo viac pravdivo,

 

a keď pravdazvíťazí!

 

tak na Slovensku potom možno bude aj nasledovať niečo obdobné ako na konci filmu Execution of Mussolini ako na videju