Založ si blog

Člen SDKúúú: Ďakujem, úplatky beriem!

Nosiť odznak proti korupcii “Ďakujem, úplatky neberiem!” lekári nemusia -) a ani nechcú -)

O začiatku kampane informovalo Lekárske odborové združenie v pondelok. Veľký záujem zo strany lekárov zatiaľ necítiť. V piatok boli na zozname  desiati košickí lekári. Z celkového celoslovenského počtu 5–tisíc lekárov  sa ich prihlásilo 90.

 

V nenosení odzankov proti korupcii lekárov podporuje aj kresťansky orientovaný pravicový politik z Košíc, ktorý sa zaoberá zdravotníctvom a ktorý ako neurochirurg má vyvinutý zmysel pre detaily, čo využíva vo svojej politickej práci a je ním pán Viliam Novotný (SDKÚ), ktorý nepripisuje kampani výrazný zmysel.

 

Viliam N. zastáva názor, že „nebrať a byť poctivý musí mať človek v hlave, nie na odznaku“.

 

Čítajte viac: http://kosice.korzar.sme.sk/c/6500889/odznak-si-pripnu-desiati-kosicki-lekari.html#ixzz23uHWCirx

 

Heslo pána Viliama N.: „nebrať a byť poctivý musí mať človek v hlave, nie na odznaku“, by si mohli zobrať k srdcu aj iní členovia SDKúúú, najmä tí čo vytunelovali Branisko, rozkradli Slovensko a predali do zahraničia všetko, čo sa len dalo predať a sihli to predať.

 

Ak by totiž za X rokov vlády SDKúúú nekradlo, tak čierna diera zdravotníctva by už bola biela a čistá ako lekársky biely plášť Viliama N., na ktorom nesvieti odznak “Ďakujem, úplatky neberiem!”.

 


 

 

Viliam totiž biely plášť už nenosí, nahradil ho politickým modrým SDKU oblekom a vyznelo by naozaj neskutočne bizarne a dosť nepravdivo, ak by vysoký člen SDKU nosil do slovenského parlamentu na obleku odznak “Ďakujem, úplatky neberiem!”.

 

Na vysokého člena SDKU by sa istotne viac hodil odznak s heslom: “Ďakujem, úplatky beriem!”. To by vyznelo viac pravdivo,

 

a keď pravdazvíťazí!

 

tak na Slovensku potom možno bude aj nasledovať niečo obdobné ako na konci filmu Execution of Mussolini ako na videju

 


 

 

Urazení, že som vás nazval ovcami

22.08.2012

a hneď som utŕžil spŕšku nadávok a anonymných mailov. Aké typické slovenské. Anonymné maily s nadávkami po prečítaní si: Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte Namiesto zamyslenia sa, že prečo, som sa dočkal urážok, nadávok a všetko anonymne. Ta i tak še dá. Ani jeden sa nepredstavil a vecne sa neohradil. Takže trvám na to, že [...]

Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

22.08.2012

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia. Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým [...]

Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21.08.2012

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -) Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by [...]

Peniaze, euro, kufrík

Rakúski colníci našli na letisku vo Viedni v batožine 700-tisíc eur

28.04.2024 21:39

Rakúski colníci objavili 700 000 eur v hotovosti v batožine na letisku vo Viedni, ktorá patrila dvom bratrancom cestujúcim do Istanbulu.

oheň, kozub, kachle, plameň

Kysucký hotel Marlene horel, požiar strechy už lokalizovali

28.04.2024 19:09

Strechu hotela v Oščadnici zasiahol v nedeľu popoludní požiar, rozšíril sa aj do jeho podkrovných priestorov a ubytovacej časti.

Russia Lenin Death Anniversary

Ruskí komunisti zúria. Tvrdia, že Putinov obľúbený filozof bol silný zástanca fašizmu

28.04.2024 17:00

Komunisti žiadajú prokuratúru, aby posúdila tvorbu filozofa Ivana Iľjina. Riaditeľ školy, ktorú po ňom pomenovali, vidí v pozadí sprisahanie Západu.

spišiak

Ďalšia nehoda politika, Spišiak narazil do plota: Oslepilo ma slnko, vysypali sa na mňa papieriky

28.04.2024 16:54

Poslanec Progresívneho Slovenska Jaroslav Spišiak mal dopravnú nehodu, narazil do plota.

pravdazvitazi

o ekonómii, politike, olympiáde, neprispôsobivých, Slovensku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44794x
Priemerná čítanosť článkov: 2800x

Autor blogu

Kategórie

Archív