Založ si blog

Rómovia na Luníku IX, neprispôsobiví v Prešove a a iní asociáli

vraj zamestnávaju policajtov a iné zložky štátnej moci. Tak to vychádza z toho článku z prešovského korzára a videa nejakých bláznov z Košíc, čo sa hrajú na kovbojov.

 

Mesto Prešov eviduje podobné lokality so zvýšeným pohybom asociálnych občanov najmä na Sekčove pri obchodných domoch, ktoré sú však pravidelne monitorované príslušníkmi MsP, aby nedochádzalo k porušovaniu zákona či obťažovaniu okolia.

 

Čítajte viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/6486632/v-presove-zrusili-dve-nelegalne-osady.html#ixzz22ppUNKsH

 

Dostal som mailom hneď šesť videí od nejakého hovorcu /neviam skadiaľ má môj email/ a musím zareagovať mojím blogom, hoci pôvodne mal môj prvý blog na nebulvárnej pravde byť o inom. Presuniem ho na zajtra, lebo tieto videá ma naozaj vytočili.

 

Pripojím len dve, aby som nerobil ešte väčšiu reklamu niekomu a nešíril nenávisť ako tí kovboji a napíšem svoj názor na to v stručnosti.

 

 


 

 

 

Videá sú postrihané a so zjavnou snahou manipulovať s veréjnou mienkou proti rómskym spoluobčanom. Ten pán, čo tak vehementne napáda Rómov, je kto vlastne?


 

 

Vraj Rómovia zamestnávajú policajtov na Luníku 9 v Košiciach. Podobne píšu noviny aj o neprispôsobivých občanoch v Prešove.

 

A ja sa pýtam. Prečo je to tak? A viete prečo je to tak? Tak je to, lebo na Slovensku je chudoba. Áno, chudoba ničí Rómov a tých akože vraj neprispôsobivých. A za to, že je tu chudoba, môžeme všetci. Dovolili sme, aby mocní kradli a mali viac a viac a my ostatní máme menej a menej.

 

Takže odkazujem pánovi kovbojovi z Košíc a redakcii Korzáru v Prešove, aby prestali štvať a púšťať do médií len bulvárne veci a nech sa začnú venovať chudobe.

 

Toľko teda. Lebo pravda zvíťazí.

 

Urazení, že som vás nazval ovcami

22.08.2012

a hneď som utŕžil spŕšku nadávok a anonymných mailov. Aké typické slovenské. Anonymné maily s nadávkami po prečítaní si: Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte Namiesto zamyslenia sa, že prečo, som sa dočkal urážok, nadávok a všetko anonymne. Ta i tak še dá. Ani jeden sa nepredstavil a vecne sa neohradil. Takže trvám na to, že [...]

Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

22.08.2012

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia. Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým [...]

Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21.08.2012

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -) Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by [...]

Žilina, polícia, riskantná jazda

Sedemnásťročného mladíka pri riskantnej jazde zastavili až policajné výstrely

27.04.2024 22:24

Vodič BMW na výzvy na zastavenie nereagoval, policajti museli použiť varovné výstrely.

Jaroslaw Kaczyński

Líder opozičnej PiS Kaczyňski: Kandidujeme do europarlamentu, aby sme odmietli Green Deal

27.04.2024 22:09

Európska zelená dohoda bude podľa Kaczyńského pre Poľsko znamenať i čoraz vyššie ceny energií, ale aj nárast cien "prakticky vo všetkých oblastiach".

žralok belavý, belasý, žralok modrý

Britského turistu zranil v Karibiku žralok, útočil len desať metrov od brehu

27.04.2024 20:00

Šesťdesiatštyriročný britský turista skončil na jednotke intenzívnej starostlivosti, keď ho pri severnom pobreží karibského ostrova Tobago napadol žralok.

elektronický monitoring osob, náramky,

Elektronický náramok malo od roku 2016 na sebe 2097 osôb

27.04.2024 17:19

Ministerstvo spravodlivosti SR od januára 2016 odsledovalo 2097 osôb s elektronickým náramkom.

pravdazvitazi

o ekonómii, politike, olympiáde, neprispôsobivých, Slovensku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44787x
Priemerná čítanosť článkov: 2799x

Autor blogu

Kategórie

Archív