Založ si blog

Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia.

 

Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým bačom stať. To je trochu zložitejšie, ale dá sa to. Tým akože viac premýšľajúcim ovciam predhodíte cez média nejakú tému, ktorá zakryje všetko podstatné pre Vás. Hovorí sa tomu, že z viac inteligentnej ovce urobíte vola -). Kedže väčšina volov na Slovensku je kastrovaných, tak ich sila je obdobná silám oviec. Zabľačia a to je tak asi všetko.

 

Na Slovensku sa vždy nájde nejaká mediálna blbosť, ktorá ovce aj volov zaujme tak, že strihanie, dojenie a následná porážka vládou považujú za blaho svojho života.

 

Posledné kauzy, ktoré ovplyvňujú život oviec a volov a umožňujú vláde ich strihať, dojiť a následne dať na porážku sú:

 

– Mello a Belize

– Hedviga a psychiatria

– Pláž 33

– DDD a Markíza

– Varehovi lykožrúti a DPH

 

a úplne najnovšia: Exministrov Miklósa a Izáka obvinili, že nezastavili lykožrúta

 

Bývalí ministri životného prostredia László Miklós z SMK a Jaroslav Izák z SNS sú od minulého týždňa obvinení zo zločinu ohrozenia a poškodenia životného prostredia, Izák aj z marenia úlohy verejným činiteľom.

 

Ako vidno, všetko sú to kauzy, ktoré prekryjú to, že ovciam a volom sa zvýšia dane, odvody, znížia príspevky, sťaží podnikanie, zavedú sa bezhotovstné platby nad 5000 eur a podobné veci, ktoré umôžnia ľahšie strihanie a dojenie oviec a volov.

 

Taký je život oviec a volov na Slovensku. Pasú sa, pasú a nakoniec skončia na porážke.

 

Zaslúžia si však ovce a kastrované voly niečo iné?

 

Nie, to je proste údel oviec a volov na Slovensku.

 

Pásť sa, žrať, srať, nechať sa podojiť a skapať na porážku (pred dôchodkom njalepšie) -)

 

Bača vždy najlepšie vie, čo je pre slovenské ovečky najlepšie -) a preto aj posledná kauza s lykožrútom, ktorá prekrýva iné podstatné úniky -)

 

Čítajte viac: http://spravy.pravda.sk/exministrov-miklosa-a-izaka-obvinili-ze-nezastavili-lykozruta-pst-/sk_domace.asp?c=A120822_081728_sk_domace_p23#ixzz24GIjGfbF

 


 


Urazení, že som vás nazval ovcami

22.08.2012

a hneď som utŕžil spŕšku nadávok a anonymných mailov. Aké typické slovenské. Anonymné maily s nadávkami po prečítaní si: Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte Namiesto zamyslenia sa, že prečo, som sa dočkal urážok, nadávok a všetko anonymne. Ta i tak še dá. Ani jeden sa nepredstavil a vecne sa neohradil. Takže trvám na to, že [...]

Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21.08.2012

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -) Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by [...]

Na Vasiľa Biľaka spomíname ľem a ľem v dobrom

21.08.2012

Uražki, nadavki na súdruha Biľaka dneška pokračuju hlavne zos Bratislavy a od ultrapravičiarof. Že preto, bo pozval v 1968 Rusov. No a co? Ta pozval. Dakto ich pozvac musel, ta to zrobil Vasiľ a jeho kamaraci. Šak mali i pravdu. Kontrarevolúcia tu bula a hrozila občianska vojna. Priatelia od Waršawskej zmluvy došli a mali sme še 20 rokov dalších dobre [...]

Palestína / Deti / Pásmo Gazy /

v Pásme Gazy zomrelo bábätko zachránené z maternice umierajúcej matky

26.04.2024 18:51

Izrael aj napriek medzinárodnému pobúreniu stále hrozí, že podnikne pozemnú operáciu v meste Rafah.

parlament

Amnesty International kritizuje návrhy týkajúce sa RTVS, neziskových organizácií a rodných čísel

26.04.2024 18:30

Organizácia vyzýva na dodržiavanie princípov a ochranu právneho štátu, slobodu združovania a prejavu i na právo na informácie a na ochranu pred diskrimináciou.

Záborská , vašečka

Poslanci ukončili piatkové rokovanie debatou k sexuálnej výchove

26.04.2024 18:25

Poslanci Vašečka a Záborská chcú podmieniť výchovu a vzdelávanie v oblasti sexuálneho správania informovaným súhlasom rodičov.

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

pravdazvitazi

o ekonómii, politike, olympiáde, neprispôsobivých, Slovensku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44769x
Priemerná čítanosť článkov: 2798x

Autor blogu

Kategórie

Archív