Založ si blog

Miklošova gorilia lož? Skončí vlastizradca vo väzení? Chce utiecť zo Slovenska?

Môj prvý článok, kvôli ktorému som založil svoj blog na nebulvárnej pravde sa znovu odkladá. Donútil ma k tomu článok v dnešných iných novinách. Je síce zablokovaný, lebo niekto chce mať viac a viac peňazí, ale prvé dve vety zadarmo úplne stačia na názor:

 

Exminister financií si vie predstaviť odchod zo Slovenska. Knihu Gorila nečítal, hoci kauza ovplyvnila prepad SDKÚ.

 

Čítajte viac: http://www.sme.sk#ixzz231Gnrzs7

 

Je gorilia lož, ak pán Mikloš, ktorý len tak námatkovo spomeniem nefunkčný daňový systém z posledného obdobia (škoda pre Slovensko niekoľko miliónov EUR), ktorý dobabral privatizáciu na Slovensku, počnúc malou a končiac veľkou privatizáciou, kde vlastizradne pomáhal rozpredať majetok, ktorý 40 rokov budovali ľudia počas komunizmu jeho spriazneným kamarátom v skupine Bilderberg, čo aj osobne potvrdil: miklosFan: Dobry, trochu off topic. Mohli by ste priblizit Vase dojmy z konferencie Bilderberg 2005.

Ivan Mikloš, podpredseda SDKÚ-DS: Top stretnutie top biznis lídrov Európy a sveta. Veľmi dobrá neformálna diskusia.

http://aktualne.atlas.sk/online-ivan-miklos-odpovedal-na-otazky-citatelov/slovensko/politika/

 

dnes vyhlási, že knihu Gorila nečítal?

 

Kniha Gorila podľa môjho názoru nie je úplne pravdivá. Stotožňujem sa s názorom bývalej premiérky Radičovej, že Gorila je zmesou právd, poloprávd a lží, a ako sama vraj povedala kanadskému novinárovi T.N., pravdivá je hlavne prvá časť.

 

Pre pripomenutie, tak prvá časť sa týka hlavne rozkradnutia štátneho majetku a nehorázne veľkej korupcie počas vlády Mikuláša Dz., kde hlavnú úlohu zohrávali Ivan M. a jeho podriadená Anna B..

 

Takže pán Mikloš vyhásil, že si vie predstaviť odchod zo Slovenska. Knihu Gorila nečítal.

 

Ak pán Ivan M. tvrdí, že knihu Gorila nečítal, tak ja si myslím, že je to gorilia lož, lož, lož a ešte raz lož.

 

Ak by to bola náhodou pravda, tak potom asi len preto, lebo Ivan M. asi nestíhal knihu Gorila čítať, pretože počítal peniaze, zahladzoval stopy a pripravoval sa na útek do zahraničia -), -(

 

V tejto súvislosti som zaslal email advokátovi v kovbojskom klobúku, ktorý mi už napísal email, že som ho urazil a musel som sa mu ospravedlniť a ktorý ako chrobák truhlík všade bol a všetko vie -) s otázkami a čakám na jeho odpoveď. Podobný email som zaslal aj viacerým advokátom, ktorí spolupracovali s terajším ministrom spravodlivosti Borcom a ktorí nosia drahé obleky. Čakám na všetky odpovede týždeň a následne ich zverejním.

 

Moje 3 otázky pre advokátov teda boli a nech sa k nim verejne vyjadria aj iní advokáti a preto ich zverejňujem:

 

  1. Môže byť Mikloš obvinený za to čo vykonal z vlastizrady záujmov Slovenska? Ak áno, za čo? Ak nie, prečo nie?

     

  2. Stratil poslanec Mikloš imunitu potom, čo prezident Gašparovič podpísal zákon za všetky skutky, keď bol vo vláde? Myslím tým aj skutky od obdobia 1990, teda, či to už nie je staré na vyšetrovanie?

     

  3. Ak pán Mikloš vyhásil, že si vie predstaviť odchod zo Slovenska, nie je to dôvod na útekovú väzbu, lebo je verejne známe, že daňový kolaps sa udial za pôsobenia ministra Mikloša a Úrad boja proti korupcii začal vyšetrovať, kto stojí za nefunkčným systémom daniarov?

    viac: http://ekonomika.sme.sk/c/6311961/policia-zacala-stihanie-pre-danovy-kolaps.html#ixzz231PhDwHl

 

Lebo pravdazvíťazí!

 

Urazení, že som vás nazval ovcami

22.08.2012

a hneď som utŕžil spŕšku nadávok a anonymných mailov. Aké typické slovenské. Anonymné maily s nadávkami po prečítaní si: Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte Namiesto zamyslenia sa, že prečo, som sa dočkal urážok, nadávok a všetko anonymne. Ta i tak še dá. Ani jeden sa nepredstavil a vecne sa neohradil. Takže trvám na to, že [...]

Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

22.08.2012

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia. Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým [...]

Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21.08.2012

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -) Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by [...]

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dva konflikty?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Fokker3128

Kiska lietal špeciálom do Popradu, Pellegrini na operu. Hodina letu stojí tisíce, aké sú pravidlá využívania vládnej flotily?

19.04.2024 06:00

Cestovanie kamkoľvek, bez udania dôvodu a zadarmo, účet totiž platí štátna kasa

Irán, armáda

Explózie v Iráne. Predstavitelia USA uviedli, že je to izraelská odveta, strany konflliktu zatiaľ mlčia

19.04.2024 05:45

Izrael v noci na piatok zaútočil na Irán ako odvetu za jeho úder, uviedli pre americké médiá nemenovaní predstavitelia USA.

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

pravdazvitazi

o ekonómii, politike, olympiáde, neprispôsobivých, Slovensku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44735x
Priemerná čítanosť článkov: 2796x

Autor blogu

Kategórie

Archív