Založ si blog

Rómovia na Luníku IX, neprispôsobiví v Prešove a a iní asociáli

vraj zamestnávaju policajtov a iné zložky štátnej moci. Tak to vychádza z toho článku z prešovského korzára a videa nejakých bláznov z Košíc, čo sa hrajú na kovbojov.

 

Mesto Prešov eviduje podobné lokality so zvýšeným pohybom asociálnych občanov najmä na Sekčove pri obchodných domoch, ktoré sú však pravidelne monitorované príslušníkmi MsP, aby nedochádzalo k porušovaniu zákona či obťažovaniu okolia.

 

Čítajte viac: http://presov.korzar.sme.sk/c/6486632/v-presove-zrusili-dve-nelegalne-osady.html#ixzz22ppUNKsH

 

Dostal som mailom hneď šesť videí od nejakého hovorcu /neviam skadiaľ má môj email/ a musím zareagovať mojím blogom, hoci pôvodne mal môj prvý blog na nebulvárnej pravde byť o inom. Presuniem ho na zajtra, lebo tieto videá ma naozaj vytočili.

 

Pripojím len dve, aby som nerobil ešte väčšiu reklamu niekomu a nešíril nenávisť ako tí kovboji a napíšem svoj názor na to v stručnosti.

 

 


 

 

 

Videá sú postrihané a so zjavnou snahou manipulovať s veréjnou mienkou proti rómskym spoluobčanom. Ten pán, čo tak vehementne napáda Rómov, je kto vlastne?


 

 

Vraj Rómovia zamestnávajú policajtov na Luníku 9 v Košiciach. Podobne píšu noviny aj o neprispôsobivých občanoch v Prešove.

 

A ja sa pýtam. Prečo je to tak? A viete prečo je to tak? Tak je to, lebo na Slovensku je chudoba. Áno, chudoba ničí Rómov a tých akože vraj neprispôsobivých. A za to, že je tu chudoba, môžeme všetci. Dovolili sme, aby mocní kradli a mali viac a viac a my ostatní máme menej a menej.

 

Takže odkazujem pánovi kovbojovi z Košíc a redakcii Korzáru v Prešove, aby prestali štvať a púšťať do médií len bulvárne veci a nech sa začnú venovať chudobe.

 

Toľko teda. Lebo pravda zvíťazí.

 

Urazení, že som vás nazval ovcami

22.08.2012

a hneď som utŕžil spŕšku nadávok a anonymných mailov. Aké typické slovenské. Anonymné maily s nadávkami po prečítaní si: Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte Namiesto zamyslenia sa, že prečo, som sa dočkal urážok, nadávok a všetko anonymne. Ta i tak še dá. Ani jeden sa nepredstavil a vecne sa neohradil. Takže trvám na to, že [...]

Robia z Vás volov, ale ste len ovce, takže len bľačíte

22.08.2012

a nechávate sa strihať a holiť -). Nerád to priznávam ako Slovák od Prešova, ale je to proste tak. Väčšina Slovákov sú ovečky. Ovečky, ktoré sa pasú, pasú, a čas od času ich vláda podojí, ostrihá a oni sa zas len pasú a sem tam zabľačia. Keďže oviec je väčšina na Slovensku, byť bačom a bačovať na Slovensku nie je ťažké -) Istotne, najprv sa musíte tým [...]

Gambia vzorom pre Slovensko? Nesúhlasím s násilím!

21.08.2012

V poslednom období sa množia radikálne názory na riešenie situácie korupcie, goríl a iných pre demokraciu nepriaznivých stavov. Naposledy som ukázal videjo toto, kde radikálny občan chce všetkých povešať na kandelábre -) Nesúhlasím s radikálnymi názormi, nesúhlasím s násilím a nesúhlasím ani s tým videjom. Občana, ktorý vyzýva na násilie by [...]

nemecko, polícia, polizei

Nemecká polícia zastrelila muža, ktorý sa s mačetou vyhrážal v knižnici

23.04.2024 23:40

Podľa vyhlásenia bol tento muž polícii známy už skôr. Jeho motív vyhrážania sa v knižnici zatiaľ nie je objasnený.

Systém Patriot, PVO

Le Monde: Mnohé krajiny EÚ sa nechcú s Kyjevom deliť o svoju protivzdušnú obranu

23.04.2024 21:45

Šéfovia vlád jednotlivých krajín si dávali dobrý pozor, aby neurobili žiadny konkrétny sľub.

Izrael Palestína Gaza Hamas Rukojemníci Prepustenie

Vojna v Gaze trvá 200 dní. Izrael zosilnil údery, nariadil nové evakuácie na severe

23.04.2024 20:55

Ostreľovanie severu palestínskeho územia bolo za posledný deň jedno z najintenzívnejších od začiatku vojny.

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

pravdazvitazi

o ekonómii, politike, olympiáde, neprispôsobivých, Slovensku

Štatistiky blogu

Počet článkov: 16
Celková čítanosť: 44749x
Priemerná čítanosť článkov: 2797x

Autor blogu

Kategórie

Archív